Marca_Ajuntament_Ontinyent

Ontinyent organitza un taller d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

Natàlia Enguix destaca la importància d’acompanyar a les afectades en la recuperació d’un procés “on l’aspecte psicològic mereix una atenció especial”

 

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat un  taller d’Empoderament per a Dones Víctimes de Violència de Gènere. La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, visitava el taller a la Casa de Cultura i explicava que “és una iniciativa de suport a  estes dones, que han de fer front als múltiples efectes de la situació de violència que han patit, des de diferents vessants. Necessiten suport social, econòmic però també psicològic, i aquest taller que oferim amb l’ajuda de la psicòloga i experta Coto Talens les pot ajudar a recuperar l’autoestima i la confiança”.

 

Enguix destacava que “en la lluita contra la violència de gènere és molt important treballar en la sensibilització i la formació, però també en l’atenció directa. Per això periòdicament organitzem estos tallers que ajuden a fer saber a estes dones que no estan a soles i que poden eixir del cercle que suposa la situació que han estat patint”, manifestava.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *