Marca_Ajuntament_Ontinyent

Una festa de cloenda amb música i humor tancarà la programació de la III Escola Feminista d’Ontinyent

Natàlia Enguix anima a acudir a la cita, comptarà amb la participació de la psicòloga i pallassa Amaia Prieto i del duet musical “Las Hijas de la Cumbia”

 

Una festa de cloenda amb música i humor tancarà aquest dimecres la programació de la III Escola Feminista d’Ontinyent, activitat organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la ciutat per tal de formar i sensibilitzar sobre els reptes feministes i afavorir l’empoderament de les dones. Una programació que a les últimes setmanes ha inclós diverses xerrades, centrades enguany especialment en temes com l’abolició de la prostitució i els ventres de lloguer.

 

L’activitat final de la programació tindrà lloc al pati del Museu Tèxtil a partir de les 19:00 hores, comptant-se amb la intervenció de la psicòloga, formadora i paiassa Amaia Prieto Marín i l’activitat titolada “Clownferència Mujer, Vida y Risa”. A més es comptarà amb la música del duet “Las Hijas de la Cumbia”, i hi haurà un refrigeri per a les persones asistents, tot amb entrada lliure i gratuïta.

 

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, animava a la ciutadania “a acudir i acompanyar-nos a esta festa amb la que posem punt i final a una edició que està sent d’allò més interessant, a la que hem comptat amb intervencions de la directora de cinema Isabel de Ocampo o les advocades i comunicadores Núria García López i Paula Fraga Arias. Una programació que ara tancarem amb un to divertit però igualment formador i reivindicatiu, per seguir reclamant i caminant cap a la igualtat real entre dones i homes», concloïa.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *