Marca_Ajuntament_Ontinyent

Una multitudinària “Cursa Solidària de les Dones” ompli de festa els carrers d’Ontinyent

MÉS DE 1200 DONES PARTICIPAREN EN LES DUES MODALITATS DE LA PROVA, ORGANITZADA PER PRIMERA VOLTA PER LA REGIDORIA D’IGUALTAT DE L’AJUNTAMENT

 

 

 

La primera edició de la “Cursa Solidària de les Dones” que organitzava la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent transformava aquest diumenge els carrers de la ciutat en una autèntica festa per la dona, amb la Plaça Major com a epicentre. 

 

Més de 1200 dones participants, sumades a centenars de persones espectadores i desenes en tasques organitzatives, gaudien del gran ambient que envoltava una prova en la que la regidora de l’àrea Paula Soler, destacava que “ho hem passat d’allò més bé, una jornada molt bonica on hem viscut un exemple de festa per la dona anant totes a una. Ha estat un èxit de participació en un matí en el que hem d’agraïr la implicació de totes les persones que han col·laborat, així com els companys i companyes de l’equip de Govern i el personal tècnic de les regidories de Sostenibilitat, Participació Ciutadana o Serveis Municipals”.

 

 La cursa competitiva tenia a la corredora local Estela Alhambra Reig, del CA Ontinyent com a guanyadora, qui completava els 5k del recorregut en un temps de 18:25. La segona classificada era Rosi Pla Calabuig, amb un temps de 19:20; i la tercera Inma Albert Pla, del CA Atzeneta, amb una marca de 19:22. La prova comptava amb competidores de localitats com Canals, l’Olleria o Villena, entre d’altres.

 

La prova comptava amb diversos punts d’animació musical a càrrec de l’escola de l’Agrupació Musical i de l’escola de música Ad Libitum, i un avituallament final amb aigua, entrepans i fruita ecològica a la Plaça Major, on actuaven com a “speakers” les esportistes locals Mari Tamarit, Paloma Gandia i Sonia Santaines. A més a més, es repartien plantes dins d’una campanya de sensibilització mediambiental impulsada des de l’Ajuntament. Els trofeus per a les premiades estaven a càrrec del centre ocupacional Jose Antonio Bodoque, l’empresa Lurbel i MD Studio; i es comptava amb la participació de l’associació fotogràfica d’Ontinyent (AFO), que va prendre imatges que es publicaran estos dies a les xarxes socials.

“Una volta més Ontinyent ha demostrat que és una gran ciutat, en una edició que reprendrem el proper any amb més novetats, perquè totes les dones estiguen a gust i contentes de participar”, concloïa Paula Soler.

Comments are closed.