Marca_Ajuntament_Ontinyent

Ontinyent i AHVAL sensibilitzaran contra les agressions sexistes amb la distribució de material promocional en l’espai gastronòmic de La Fira

Es repartiran gots i servilletes amb missatges reivindicatius en un espai on també es destacarà el paper de la dona en la música amb les actuacions de 7 vocalistes femenines

 

L’Ajuntament d’Ontinyent aprofitarà la Fira de Novembre de 2021 per sensibilitzar contra les agressions sexistes, amb la distribució de material promocional en l’espai gastronòmic de la Fira. Així, la 1a tinent d’alcalde i regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix i la regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, compareixien junt a representants d’AHVAL a l’aparcament de la Sala Gomis per presentar la iniciativa, que contempla la distribució de milers de gots i servilletes amb missatges reivindicatius en defensa de la igualtat i els drets de les dones i contra el masclisme.

 

Durant la presentació Natalia Enguix explicava que mitjançant missatges reivindicatius que la ciutadania trobarà a les servilletes i gots reutitzables «volem visibilitzar el perill que, en ocasions, encara sofreixen les dones en espais festius». Així, aquests gots reutilitzables seran ofertats per els espais d’hostaleria presents a l’aparcament de la sala Gomis a un cost d’1€, «un import que anirà destinat a la lluita contra la violència de gènere», incidia Enguix.

 

Per la seua part, la regidora Àngels Muñoz destacava la «necessitat d’esta iniciativa no sols per a la Fira sinó per a qualsevol acte festiu que s’organitze a Ontinyent»  perquè, en paraules de Muñoz, «quan sumem esforços, multipliquem els resultats que, en aquest cas és una ciutat lliure d’agressions sexistes».

 

També de la mà de les regidories d’Igualtat i de Fira i Festes, cal recordar que durant la Fira es visibilitzarà el treball de les dones en la música a través de l’espai de música situat a l’aparcament de la Sala Gomis. Des del divendres a les 12:30h podrà gaudir-se d’estils musicals com pop, rock, swing, jazz o flamenc a través de les veus de Marina Damer, Neus Ferri, Mimi y los Trileros, Paloma Grueso, Isabel Julbe, Mireia Tortosa i Carol García de “Lulu y los Tigretones”.

Comments are closed.